fbpx

Kész a weboldalad? Filmet is forgattál?
Mégsem hallott rólad senki?

Sokan megállnak az anyagok elkészítésénél, de a terjesztésre már nem fordítanak megfelelő figyelmet és energiát. Te ne ess ebbe a hibába! 

Juttasd el az üzeneteid hatékonyan, gyorsan és célzottan leendő ügyfeleidnek, vásárlóidnak!

Google Ads

Google Ads

Használd ki a Google keresési és display hálózatának lehetőségeit! Egy jól felépített hirdetési fiók támogatja a potenciális ügyfeleket a vásárlási döntés meghozatalában. A hirdetések célja, hogy a potenciális vásárlók Téged válasszanak. Felépítjük a fiókodat, optimalizáljuk a hirdetések megjelenését, hogy mindig a legtöbbet hozzuk ki belőle!

Social Media

Social Media

Napi átlagosan 86 perc. Ennyit töltünk a Facebook hírfolyamunk görgetésével. Az már kevés, hogy van Facebook oldalad, Instagram fiókod! Olyan tartalommal kell megtölteni, amiért potenciális ügyfeleid megállnak a görgetésben. Ráadásul a Facebook és az Insta hirdetési rendszere tűpontos célzási lehetőségekkel van tele, így az üzeneted akkor és annak jelenik meg, akinek kell!

E-mail marketing

E-mail marketing

Urald Te ügyfeleid, vásárlóid e-mail postafiókját! Ugyan azt gondolnánk, hogy hírlevelekre senki sem kíváncsi, de magazint, érdekességeket, exkluzív ajánlatokat szívesen kapunk! Dolgozzuk ki együtt a legkreatívabb megoldást, hogy ez a költséghatékony eszköz a legtöbb eredményt hozza Neked. Ütős címsorok, értéket adó tartalom, és nyert ügyed van!

Nem beszélünk magunkról, mert nekünk Te vagy a fontos!

Írhatnánk ide egy sokszor ismételt ügynökségi bemutatkozást, de nem tesszük, mert a munka során nem mi leszünk a fontosak. Ismerd meg inkább azokat az értékeinket, amelyek mentén éljük a mindennapjainkat.

Tulajdonosi szemlélet

Az együttműködés első pillanatától a Te céged a mi cégünk is! Úgy dolgozunk, mintha magunknak csinálnánk. 

A majdnem jó sosem elég

Addig megyünk, amíg a legjobb megoldást megtaláljuk! Ha kell, lefutunk Veled egy maratont. 

Beszélünk Hozzád

Reagálunk a felvetéseidre, válaszolunk a kérdéseidre, és ötletekkel fogunk bombázni. A határidő pedig a legjobb barátunk. 

Menü bezárása
×
×

Cart

Hívjon minket most!