fbpx

Mik a jó weboldal alappillérei?

Jól struktúrált

  • Mindössze 3 másodperced van arra, hogy megragadd az olvasód figyelmét, ezért fontos, hogy az oldaladon minden a megfelelő helyen és időben álljon látogatóid rendelkezésére.
  • Olvasód az idejével fizet az oldalad látogatásáért ezért add át az információkat gyorsan, pontosan és a célnak megfelelően.

Mobilbarát

  • Az internetes keresések túlnyomó része mobilról érkezik. Ha a weboldalad nem megfelelően optimalizált, vásárlóid elveszítheted.
  • 2018 óta a Google a keresési találatok rangsorolásakor már a mobilnézetet figyeli. Így azokat az oldalakat részesíti előnyben, amelyek mobilon is az igazi internetes élményt adják.

Hatékony

  • Hozd ki webes jelenlétedből a maximumot! A jó weboldal könnyen átlátható és navigálható kiszolgálva ezzel ügyfeleid igényeit.
  • Érd el a céljaidat megfelelő marketing szemlélettel összeállított oldallal. Erősítsd szakértő státuszodat, szerezz új vásárlókat vagy ismertesd meg vállalkozásodat a célcsoportoddal.

Így dolgozunk mi!

Ingyenes konzultáció

Meghallgatjuk elképzeléseidet, hozzátesszük szaktudásunkat , hogy úgy építsük fel weboldaladat, hogy az a legjobb legyen.

STRUKTÚRA ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Meghatározzuk a weboldal fő elemeit, a menüszerkezetet, az oldalak felépítését. A menüpontok elnevezésekor természetesen figyelembe vesszük a keresőoptimalizálási szempontokat is.

Arculat és szövegezés

A honlapodat a saját arculatodhoz igazítjuk (akkor is számíthatsz ránk, ha még nincsenek arculati elemeid :). A weboldalad a SEO alapú, marketing szemlélettel átitatott szöveggel lesz teljes.

JÖHET A KÁVÉ

Vendégünk vagy egy kávéra miközben átadjuk kész weboldaladat.

Nézd meg néhány munkánkat!

KÉRJ TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT!​

+36 20 331 1325

info@mentalrocket.net

Menü bezárása
×
×

Cart

Hívjon minket most!