fbpx

Miért van szükségem filmre? Mutatjuk számokkal!

0 Mrd

A mozgókép uralja a világot. Csak a Facebook 8 milliárd videó megtekintést generál egy nap.

0 óra

Egy átlagos felhasználó naponta 1,5 órán keresztül néz videót az interneten.

0 %

Ha egy weboldalon videós tartalom érhető el, akkor az odalátogatók 95%-a meg is nézi azt.

A YouTube a világ második legnagyobb keresője. Amerikában a YouTube felületén indított keresések száma 2018-ban már meghaladja a Google keresések számát.

TV nézés közben a legtöbben más eszközöket (okostelefont, tabletet) is használnak, így a figyelmük osztott. Az internetes videózás esetén azonban általában nem csinálunk mást, tehát a potenciális vásárlónk figyelmét teljes egészében birtokoljuk. 

Milyen filmre van szükségem?

IMAGE FILM

Mutasd meg márkád azon értékeit amiket nem tudsz szavakkal leírni. Add át vállalkozásod szellemiségét a képek segítségével.

REKLÁMFILM

Ügyfeleid szívesebben vásárolnak Tőled ha, látják termékedet, szolgáltatásodat működés közben. Sokat segít a termékek megértésében, tehát egy jó videó segítségével akár ügyfélszolgálati költségeidet is csökkentheted.

RIPORTFILM

Hagyd, hogy elégedett ügyfeleid beszéljenek Rólad. Így eredeti és hiteles leszel!  

TOBORZÓ FILM​

Engedj bepillantást a mindennapjaidba, mutasd meg a közösséged erejét, hogy mások is szívesen csatlakozzanak Hozzád!

KERESS MINKET BÁTRAN EGYEDI ELKÉPZELÉSEIDDEL!

A profi film nem csak a nagyok kiváltsága!

Kreatív koncepció

Segítünk Neked, hogy olyan filmed legyen, amivel eléred céljaid. A munka a kreatív koncepció kialakításával kezdődik. Ez lesz az alapja a filmednek. Nem mellesleg ez a mi ajándékunk Neked!

Árajánlat

Egyedi elképzeléseid alapján érthető és részletes árajánlatot adunk. Az ajánlat kialakítása során a legoptimálisabb megoldásokat választjuk, szem előtt tartva a költséghatékonyságot is.

Megvalósítás

Profi operatőreink, vágóink, eszközparkunk a Te cégedért dolgozik. A teljeskörű utómunka során a vágás mellett akár egyedi zenét is írunk a filmedhez.

Közzététel

Kész a filmed. Tedd közzé weboldaladon, YouTube-on, Facebookon, Instán vagy akár használd prezentációid során. Most már Téged is megtalálnak!

KÉRJ TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT!​

+36 20 331 1325

info@mentalrocket.net

Menü bezárása
Hívjon minket most!